Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2023 14:04:00

Lež se stala normou veřejných vyjádření

Lež se stala normou veřejných vyjádření

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hodnověrnosti zveřejňovaných informací

 „Během deseti let bych chtěl být indián, kosmonaut nebo zelenooká blondýna. Dělám, co je třeba. Říkám to. Pevným hlasem a veřejně,” píše Vadim Petrov.

Ředitel zpravodajství ČT říká, že zpravodajství nemusí být nestranné, prezident Pavel, že Poláci něco říkají, ale že to tak nemyslí, a Fiala, že musí být něco, i když to vypadá přesně opačně.

Bílá paní. Procházka po neexistujícim mostě. Nedávno film odvysílali.
Úředník (Josef Bek : „Mezi sebou si můžeme sdělit i takový skutečnosti, který by nám lidi zmátly, kdyby se dostaly ven."
Přednosta (Ilja Prachař): „Ty přece dnes už jasně víš, že nejde o to, co je a co není. Důležitý přece je to správně vidět, jak to správně zhodnotit a jak na to správně reagovat."

Lež se stala normou veřejných vyjádření.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama