JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2023 6:23:00

Nejsme proruští, jen vidíme věci jasněji a dříve

Nejsme proruští, jen vidíme věci jasněji a dříve

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na švýcarský plán ukončení institutu dočasné ochrany pro ukrajinské uprchlíky

 Švýcarsko plánuje ukončit používání institutu dočasné ochrany pro ukrajinské uprchlíky (čti ekonomické migranty) již v roce 2024 bez ohledu na to, zda vojenský konflikt na východě Ukrajiny bude pokračovat, či nikoliv.

Jsem zvědav na reakce našeho libtardího kroužku, neboť když jsem to samé navrhoval já v případě České republiky už asi před rokem, tak jsem byl za největšího proruského švába. Takže buď nyní budou muset tvrdit, že švýcarská vláda je partičkou Putinových agentů, jež naletěla na jeho propagandu (vrchní čučkař Koudelka by s tím jistě problém neměl - ten vidí ruského agenta za každým rohem), nebo budou muset uznat, že jsem měl naprostou pravdu.

My v PRO totiž nejsme proruští, jen vidíme věci jasněji a dříve než ostatní a nestydíme se je nahlas říct. Pravda je totiž taková, že není splněna jedna ze základních podmínek pro poskytnutí dočasné ochrany ukrajinským občanům, a tou je nemožnost bezpečného návratu do země svého původu. Pokud totiž někam jezdíte na dovolenou, tak jistě ne na místo, kde se obáváte o svůj život. Proto měl být tento institut u nás už dávno zrušen.

Ukrajinci k nám nechodí proto, že se bojí o svůj život, nýbrž proto, že se u nás mají líp než doma. To je prostý fakt a nemá cenu jej jakkoliv zastírat.

A propos - Švýcaři nabízejí každému Ukrajinci, jenž se bude chtít vrátit zpět do své vlasti, až 4000 eur na osobu! Já mám pro vás lepší nabídku - když nám k tomu dáte mandát a pošlete nás do vlády, tak my je k nim domů vrátíme zcela zadarmo. A to zcela legálně.

Víme, jak na to. Co na to říkáte? Jste PRO?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama