Mgr. Bc. Hubert Lang

  • ANO 2011
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2023 13:09:00

Pakliže takhle hystericky reagujete, nepřipadá mi to úplně normální

Pakliže takhle hystericky reagujete, nepřipadá mi to úplně normální

Projev na 78. schůzi Poslanecké sněmovny 12. října 2023 – reakce na odpověď ministryně Černochové na interpelaci poslance Kolovratníka k zveřejněnému tweetu po dopadu raket na polské území

 Děkuji, paní předsedající.

Já bych chtěl zareagovat na paní ministryni obrany Černochovou. Já si myslím, že kolega Mašek, prostřednictvím vás, paní předsedající, tady slušně hovořil a vy na ni (něj?) naběhnete tady, okamžitě zvýšíte hlas, okamžitě křičíte lžete, vyvalujete tady oči... Nezlobte se na mě, prostě my se jenom ptáme, protože vy jste ministryně obrany a měla byste k tomu přistupovat s nějakou chladnou hlavou. A my se obáváme, že pakliže takhle reagujete, takhle hystericky reagujete i na to, co vlastně tady se jenom ptáme, tak to mi nepřipadá úplně normální.

A na kolegu Hellera - každý to nečte, ty zprávy, že jo. Všichni poslanci nejsou zdaleka příjemci těchto zpráv. Musíte si to vyhledat ty zprávy, byť se domnívám, že to vojenské obranné zpravodajství trošku vybočuje z toho narativu, který je nám neustále v poslední době podsouván a ta jejich poslední výroční zpráva samozřejmě je v pořádku. Otázka je, jak dlouho tam ten analytik ještě vydrží, který napsal to, co napsal. Tu pravdu o těch narativech.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama