Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2012 14:19:00

Hoří, pane premiére. A nejen u hasičů

Hoří, pane premiére. A nejen u hasičů

Naše vláda pomalu a jistě zastavuje financování oblastí, které si své peníze nejen zaslouží, ale především nedostatek peněz způsobí problémy i ostatním.

V současné době bude propouštět své zaměstnance Hasičský záchranný sbor České republiky. Občan je uklidňován sdělením, že půjde pouze o administrativní zaměstnance. Jenže... Administrativním zaměstnancem je i operátor za pultem, který přijímá oznámení o požárech či situacích, které hasičský sbor řeší. Stejně tak je tomu i u Policie České republiky. Jeden policista má ochránit i více jak 300 občanů. Musel by mít nejen mílové boty, ale zajistit si i přesun v čase a prostoru. Něco prostě bez peněz zvládnout nejde. Stejně je tomu tak s lékařskou péčí a se zajištěním péče o postižené. Čím více bude vláda peníze šetřit na nepravých místech, tím více bude ohrožovat zdraví a životy občanů. A to snad přece nikdo z vládní garnitury nechce. Nebo ano?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama