Michal Šmarda

  • SOCDEM
  • Nové Město na Moravě
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2023 17:17:00

Politici KDU-ČSL neustále hází rodinám klacky pod nohy

Politici KDU-ČSL neustále hází rodinám klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k protikladu slibů a činů politiků KDU-ČSL

 Sledoval jsem programovou konferenci lidovců a ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka tam moc krásně povídal o tom, jak je potřeba zajistit, aby založení rodiny nebylo příliš nákladné.

Potom tedy nechápu, proč lidovci posvětili zvýšení DPH na kojeneckou vodu a dětskou výživu a proč dětské pleny nechali v nejvyšší sazbě DPH. Proč odmítají zvýšit rodičák tak, aby to pokrylo inflaci, a proč to nedostatečné zvýšení navíc odmítají přiznat rodinám dětí, které se narodí před 1. lednem?

Politici KDU-ČSL se chlubí, že podporují rodiny s dětmi, přitom jim pouze neustále hází klacky pod nohy. Ale tak je to s nesplněnými sliby u celé vlády. Jedinou silou, která skutečně stojí na straně rodičů, je Sociální demokracie. Lidskost místo sobectví!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama