JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2023 11:17:00

Prosím vás, nemůžete té Černochové vypnout Twitter?

Prosím vás, nemůžete té Černochové vypnout Twitter?

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na výzvu ministryně obrany Černochové k vystoupení z OSN

 Nebo aspoň sebrat z ruky telefon, než definitivně zničí i poslední zbytky mezinárodní reputace naší země? Její výzvě k opuštění OSN se směje celý svět a podle diplomatů může reálně ohrozit naši snahu o místo v Radě bezpečnosti OSN.

Jak trefně poznamenal jeden předních odborníků na zahraniční politiku - vypadáme jako banda amatérů. A aby toho nebylo málo, tak se rozčílila nad tím, jak může Radě pro lidská práva předsedat Írán. Problém je v tom, že jí v současné době předsedá jiná země. Shodou okolností je to Česká republika.

V každé normální zemi by jakýkoliv politik po takovém fiasku okamžitě odstoupil. A pokud by tak neučinil, tak by jej k tomu během dvou dnů donutila média. Jen u nás ji budou naši servilní mainstreamoví žurnalisté zase krýt a pokusí se to co nejrychleji přejít.

Jana Černochová na výkon svého postu prostě nemá. Tečka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama