Mgr. Pavel Fischer

  • BPP
  • Praha 12
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2023 7:17:00

Naše země není jen průmyslová zóna

Naše země není jen průmyslová zóna

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dalšímu využití letiště Líně na Plzeňsku

 Jednání o gigafactory v areálu Líně nedopadlo. Jsem toho názoru, že prostor tamního vojenského letiště by měl být využíván pro potřeby Armády ČR. Má strategickou polohu, je tu železnice i dálnice. A protože se stále rozšiřuje rozsah úkolů, které souvisejí s posilováním východního křídla NATO, není nad čím hloubat.

Naše země není jen průmyslová zóna, ale také stát, který je třeba bránit. Pro obranyschopnost státu je rozhodující, kolik mají ozbrojené síly záložních prostorů, kam se mohou rozvinout v případě ohrožení, kolik dokážou zmobilizovat vojáků a jak rychle, zda mají odpovídající moderní techniku, aby nebyly jejich životy ohroženy tím starým šrotem, a jak kvalitně máme připraveny strategické a operační plány.

Areál Líně je důležitý pro obranu ČR.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama