JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2023 4:31:00

Pravda nakonec vyjde najevo

Pravda nakonec vyjde najevo

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k semináři, pořádanému ke covidu-19

 Mnozí už jste jistě zaregistrovali humbuk kolem semináře, jež se má uskutečnit 20. 11. na půdě poslanecké sněmovny a jehož hlavním tématem má být covid-19. Zúčastní se jej přední kapacity v oblasti epidemiologie, imunologie, ale i statistiky a matematiky, jako je profesor Jiří Beran, prof. Jaroslav Turánek, MUDr. Hana Zelená a mnozí další špičkoví odborníci. Původně přislíbil účast i Roman Prymula, a mnozí se tak těšili na první otevřenou konfrontaci zástupce oficiální vládní linie s jejími kritiky od doby, kdy Jirka Beran zesměšnil Milana Kubka v debatě na XTV.

Reakce na sebe samozřejmě nenechala dlouho čekat. Debata byla označena za “dezinformační” a jeden ze strůjců monstrózní covidové lži, alabamský progresivista Zdeněk Hel, začal hystericky usilovat o zrušení celé akce. Prymula okamžitě stáhl ocas a svou účast odvolal.

A Markéta Pekarová Adamová prohlásila, že se s touto skupinou “neztotožňuje”, ale že s tím nemůže nic dělat. Mimochodem, když se prodavačka mobilů ze Svitav neztotožňuje s profesorem Beranem v oblasti epidemiologie a vakcinace, tak je to asi tak, jako kdybych se já neztotožňoval s Novakem Djokovicem ohledně toho, jak se správně hraje forehand.

Pevně věřím, že seminář proběhne a že bude zlomem na naší cestě k dosažení vyšetření všech covidových lží a zločinů. Že už brzy budeme zvát pana Hela, Prymulu, Chlíbka, Flégra a další strůjce covidové totality k tomu, aby nám podali vysvětlení k jejich skutkům v tomto smutném období, nikoliv do poslanecké sněmovny, nýbrž k speciálnímu vyšetřovacímu útvaru Policie ČR, který za tímto účelem hodláme zřídit.

Pravda totiž nakonec vyjde najevo a my se postaráme o to, aby viníci nesli plnou trestně-právní odpovědnost. V této věci nemám a nebudu mít nejmenší slitování, protože nejvíc jste ublížili našim dětem. A to prostě odpustit nelze.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama