JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2023 10:21:00

Němci si to navařili, tak ať si to nyní také snědí

Němci si to navařili, tak ať si to nyní také snědí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prohlášení německého velvyslance o přerozdělování migrantů

 “Musíme migranty přerozdělovat a zrušit veto v EU.” - Andreas Kunne, německý velvyslanec v České republice. Německo už nám tímto natvrdo vzkázalo, že už se nás vůbec na nic nehodlá ptát a o něčem s námi jednat. Že už nám hodlá svoji vůli diktovat. Včetně toho, že máme platit za jejich fatálně chybnou migrační politiku.

To, že jejich města a obce nezvládají příval migrantů, nemůže být ani na minutu důvodem, aby byla odpovědnost za politiku otevřených dveří Angely Merkel přenesena na Českou republiku. Oni si to navařili, tak ať si to nyní také snědí.

Naše strana PRO včera odeslala žádost dle zákona 106/1999 Sb. o veřejném přístupu k informacím, na jejímž základě se budeme domáhat sdělení stanoviska ministerstva zahraničí k tomuto skandálnímu prohlášení německého velvyslance. Česká republika se proti němu totiž musí velmi kategoricky ohradit.

Německo se evidentně rozhodlo postoupit do další fáze přeměny České republiky v 17. spolkovou republiku, což nemůžeme za žádnou cenu připustit. PRO tímto deklaruje, že je připraveno se proti tomuto tlaku tvrdě postavit a neustoupit ani o milimetr. My se před nimi, tak jako Fiala, hrbit rozhodně nehodláme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama