Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.11.2023 11:17:00

VIDA! bude mít v den stávky otevřeno

VIDA! bude mít v den stávky otevřeno

Děti, kterým v pondělí 27. listopadu z důvodu výstražné stávky odpadne výuka, si mohou přijít hrát do brněnského zábavního vědeckého parku VIDA! science centrum.

 Zábavní park provozuje Moravian Science Centre Brno, příspěvková organizace Jihomoravského kraje.

Pondělky jsou ve VIDĚ! servisním dnem, kdy tam na speciálně připravený program docházejí pouze mateřské školky, a to v čase od 9 do 14 hodin.

„Protože se v pondělí do stávky zapojí poměrně velká část škol v kraji, tak jsme se domluvili s VIDOU!, že 27. listopadu mimořádně otevře pro veřejnost i v pondělí. Rodiče a děti tak budou moci využít její program. Otevřeno bude o čtyři hodiny déle než je obvyklé, tedy od 9 do 18 hodin,“ řekl hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich.

Pro návštěvníky bude za běžné vstupné klasicky k dispozici expozice, divadlo vědy (science show) a promítání 3D filmu. Na tento den nebude možná rezervace škol na školní programy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama