JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.12.2023 18:09:00

Tak už jsem tu Jurečkovu "důchodovou reformu" konečně pochopil

Tak už jsem tu Jurečkovu "důchodovou reformu" konečně pochopil

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodové reformě ministra Jurečky

 Je založena na tom, že většina lidí bude pracovat až do smrti. Tenhle šlendrián opravdu nemá smysl vůbec komentovat.

My v PRO máme připravenou a důkladně spočítanou skutečnou důchodovou reformu. Je založena na čtyřech pilířích a jejím základem je důsledné oddělení systému důchodového pojištění od státního rozpočtu. Umožní nám vrátit věk odchodu do důchodu na před-pětikoaliční úroveň a postupně zvyšovat výši důchodů, tak aby se dostala minimálně na 70 procent průměrné mzdy. Detailně vám ji představíme v rámci odborné debaty na toto téma, kterou pro vás připravujeme. Nicméně pokud přijdete na některou z našich spanilých jízd, tak vám ji rádi vysvětlíme už nyní.

Pro současnou vládu je prioritou vyzbrojování Ukrajiny, které chce dát vše, co potřebuje. Pro nás je naprostou prioritou zajistit důstojné stáří pro naše občany. A navíc (na rozdíl od traktoristy z Přerova) víme, jak to udělat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama