ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2023 20:03:00

Padl rekord, 77 procent Čechů nevěří Fialovi

Padl rekord, 77 procent Čechů nevěří Fialovi

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rekordní nedůvěře premiéru Fialovi

 Chyby jsou lidské a dají se odpustit. Neodpustitelnou chybou vlády je ovšem vědomé a opakované lhaní. Kdo lže a lže tak moc, že se bojí chodit do TV rozhovorů, ten nemůže naplnit rčení "stokrát opakovaná lež se stává pravdou"! Třeba ministr Válek lhal, že pro změnu přesčasů zdravotníků nehlasoval, aby pak musel přiznat, že hlasoval...

Nebo také lhaní ohledně daní. Před volbami obě vládní koalice říkaly, nebudeme zvyšovat daně. Koalice SPOLU dokonce "nebudeme zvyšovat žádné daně". Nevíme, jestli 17 procent občanů, kteří ještě Petru Fialovi důvěřují, má pocit, že vláda plní svoje sliby (včetně nezvyšování daní).

Víme ale určitě, že člověk s průměrným hrubým platem 50 000 korun a dvěma dětmi 3-6 let odvede do státního rozpočtu příští rok o 62 760 korun navíc, a takového člověka snad ani stokrát opakovaná lež nemůže o ničem přesvědčit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama