JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2023 15:14:00

Prosím pana současného hejtmana, aby lépe volil slova

Prosím pana současného hejtmana, aby lépe volil slova

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na kritiku zaměstnanců krajského úřadu Jihomoravského kraje hejtmanem Grolichem

 Musím se ozvat jako bývalý hejtman a zastupitel JMK. Ačkoliv chápu, že pan hejtman Grolich chce jít s dobou, být komunikačně “sexy” a trendy, v dnešním videu o tom, že vzniká studie o možnostech zavádění umělé inteligence do práce JMK, označil Krajský úřad za zkostnatělý. Proti tomu se musím ohradit v zájmu všech, kteří pro Jihomoravský kraj a jeho občany na krajském úřadě dobře pracují.

Řada z nich mnohem déle, než pan nynější hejtman vůbec poprvé na úřad vstoupil (jako zastupitel, později hejtman). A chci jasně říct, že si práce všech krajských úředníků v Brně vážím (i když mne někteří možná v čase mého hejtmanování nemuseli).

Krajský úřad za mnoho let zpět posbíral také řadu ocenění a uznání a patřil vždy k nejlepším v celé zemi, i na to jsem byl jako hejtman a stále jsem jako občan Jihomoravského kraje hrdý. Tedy příště prosím pana současného hejtmana, aby lépe volil slova a neshazoval práci těch, bez kterých by on sám ani ostatní krajští politici JMK nemohli kvalitně fungovat.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama