Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.12.2023 19:14:00

Hamásníci se opravdu chovali hůř než opice

Hamásníci se opravdu chovali hůř než opice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k teroru hnutí Hamás 7. listopadu v Izraeli.

 Jsou to skoro přesně dva měsíce, kdy horda teroristických prasat zmasakrovala v Izraeli kojence, jejich sourozence, rodiče nebo prarodiče.

Nikdo soudný a příčetný tohle nemůže podporovat. Neexistuje nic, co by jednání teroristů jakkoli ospravedlňovalo. Je to nemocné, zvrácené, čisté zlo.

Můj kolega Pavel Novotný o těch barbarech řekl, že jsou to opice. Nejsou. Bohužel jsou to lidi. Ale chovají se jako zvěř. Minulý týden nám Izraelci ve Sněmovně pouštěli záběry, které si Hamás natočil 7. října na památku. Nebyla to hezká podívaná a na rovinu, oni se ti hamásníci opravdu chovali hůř než opice.

Přesto mi poslední dobou mi vypisují všelijaké pseudostránky, pochybné existence českého internetu a pomatenci, kteří tvrdí, že nechápou souvislosti s odkazováním na Mnichovskou olympiádu, že to, co dělá a udělal Hamás, je vlastně v pohodě a měl na to právo.

Úkolem politika je možná diskutovat, ale ne o všem a vždycky. Kdo podporuje Hamás, je jako Hamás a s teroristy se nejedná.

Nemám proto ani chuť posílat každého fanouška teroristů do háje (nebo ještě dál) jednotlivě, takže plošně: Trhněte si bez bolesti nohou, zalezte do těch děr, ze kterých jste vylezli a nepokoušejte se mě přesvědčit, že teroristi jsou Izraelci. Nemáte šanci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama