Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2023 4:40:00

Otevřeli jsme novou nádražní budovu v Radotíně

Otevřeli jsme novou nádražní budovu v Radotíně

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové nádražní budově v Radotíně.

 Otevřeli jsme novou nádražní budovu v Radotíně!

Veřejnosti poslouží nová prosklená budova na radotínském nádraží, která se budovala od loňského srpna.

Cestující se mohou těšit z moderní čekárny, prodejny jízdenek, toalet i komerčních prostor jako je kavárna, venkovní terasa a gastronomické služby.  Na toalety pro cestující se bude vcházet přes turnikety, poplatek bude možné uhradit hotově i bezhotovostně. Nechybí ani bezbariérový přístup.

Železnice nabízí občanům Radotína nejrychlejší spojení s centrem hlavního města. Proto vlaky i nádraží na této trati, jsou opravdu hodně využívané. A protože podporujeme různé módy dopravy, u venkovní terasy jsou nainstalovány stojany pro kola a nabíječka pro elektrokola. Podobně jako na nádraží ve Vysočanech pokrývají střechu budovy pásy s vegetací.

Tato odbavovací hala navázala na modernizaci traťového úseku ve směru na Smíchov. Stávající nevyhovující nádražní budova se využije jako služebna městské policie.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama