JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2023 19:05:00

Jen je nechte, ať se bojí

Jen je nechte, ať se bojí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na zveřejněnou informaci, že poslanec SNS Peter Kotlár hodlá zkoumat předražené nákupy roušek a testů i analyzovat složení vakcín proti covidu

 Včerejší článek na webu oficiálním vládní propagandy, známým též jako Novinky.cz, o tom, že poslanec SNS Peter Kotlár hodlá coby budoucí šéf Vyšetřovací komise Covid managementu zkoumat nejen předražené nákupy roušek a testů, nýbrž i konečně nestranně analyzovat i složení vakcín napříč šaržemi, mi udělal obrovskou radost.

Ta panika, že se poprvé chystá podrobné vyšetřování, iniciované vládnoucí koalicí, z toho budovatelského výšplechtu přímo stříkala. Dokonce tak, že mě museli už v titulku nazvat "aktivistou", a nikoliv právníkem, jenž vyhrál řadu covidových kauz, či dokonce předsedou politické strany, jež má reálné šance na úspěch v příštích parlamentních volbách. Opravdu jsem se tou hysterií, která se během pár minut samozřejmě přenesla do progresivistické žumpy s názvem twitter, královsky bavil.

Jen je nechte, ať se bojí. Po dlouhé době mají proč. Pan poslanec Kotlár totiž není žádná trasořitka, je to střelec, který neuhne. O tom jsem po osobní schůzce a naší návazné komunikaci naprosto přesvědčen. Neuhne ani o centimetr. A já taky ne.

Jsem přesvědčen, že dáme dohromady skvělý tým odborníků ze Slovenska i od nás z České republiky a že se všichni ti covid fanatici mají na co těšit. Konečně budeme mít vyrovnané podmínky a nebudeme hrát na nakloněné rovině jako doposud. Takže se pohodlně usaďte a vychutnejte si tuhle show.

Opona už se začíná pomalu zvedat...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama