JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2024 18:05:00

Tomu říkám hozená rukavice

Tomu říkám hozená rukavice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výroku manželů Nerudových, že přijetí eura by zvýšilo bezpečnost naší země

 Z nového roku 2024 uběhlo sotva pět dnů a už tu máme horkého favorita na titul Nejblbější výrok roku. Jeho autorem jsou manželé Robert a Danuše Nerudovi, kteří nás oblažili zcela nečekaným moudrem, že "přijetí eura by zvýšilo bezpečnost naší země, neboť země eurozóny spolu zpravidla z dobrých důvodů neválčí".

Tomu říkám hozená rukavice! S takto vysoce nastavenou laťkou budou mít jistě co dělat i ti největší favorité v čele s Markétou Pekarovou Adamovou. Ale stále máme před sebou ještě 360 dní a generátor všelidových mouder s označením MPA-2024 se jistě nenechá zahanbit!

To nám ten nový rok ale krásně začíná!

P.S.: Při použití této logiky bych doporučil přijmout jako naši měnu bhutanský ngultrum, neboť tato země, vtěsnaná mezi Čínu a Indii, se nějakým zázrakem vyhýbá prakticky všem válečným konflitkům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama