Ing. Martin Kukla

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2024 20:53:07

Už aby bylo líp

Už aby bylo líp

Konec roku, respektive blížící se počátek nového je správný čas na bilancování, ale také na vytyčení dalších cílů. Právě příští rok bude klíčový, protože přinese červnové volby do Evropského parlamentu a na podzim krajské volby.

Konec roku, respektive blížící se počátek nového je správný čas na bilancování, ale také na vytyčení dalších cílů. Právě příští rok bude klíčový, protože přinese červnové volby do Evropského parlamentu a na podzim krajské volby. Nejde jen o politické události, které se nás nedotknou, naopak jejich výsledky budou určovat, kam bude směřovat Evropa a jak se bude vyvíjet Kraj Vysočina. V případě Vysočiny máme v hnutí ANO sestavený silný tým a opět chceme být součástí rozhodování a pracovat pro zlepšování životní úrovně lidí na Vysočině, přispět k modernizaci silnic, efektivně bojovat proti nedostatku lékařů a modernizovat nemocnice, domovy pro seniory i školy - to vše spadá do pravomocí kraje a jde o naše priority.

Mrzí nás, že se přestalo myslet na občany a díky vládním opatřením dochází k útlumu ekonomiky a poklesu životní úrovně.

Nic, co slibovala pětikoalice, neplatí. Sliby v podobě snižování daní, poklesu cen potravin, zvyšování životní úrovně se proměnily v realitu vlastních opaků a roste šedá ekonomika.

Věřím v dobrý úsudek lidí. Věřím, že lidé si názor na současnou situaci udělají sami a vše zhodnotí v nadcházejících volbách. Každý hlas je klíčový a každý z nás může rozhodnout o směru, kterým se společně vydáme.

Nový rok přináší naději na změnu a je na nás, abychom tuto naději proměnili ve skutečnost. S důvěrou v silný tým a s podporou vás, občanů se společně můžeme zavázat k vytvoření lepšího a prosperujícího kraje pro všechny.

Martin Kukla (hnutí ANO 2011)

poslanec, zastupitel Kraje Vysočina

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama