Otto Černý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2024 9:15:00

Tato válka určí osud světa

Tato válka určí osud světa

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k vojenskému cvičení NATO

 NATO ohlásilo největší manévry od konce studené války, píší Novinky. Tak oni o té válce mluví už v reálném čase. Předseda vojenského výboru NATO, ze kterého bychom měli zavčas zmizet, nabubřele prohlašuje, že NATO je silnější než dřív.

Pokud se týká uniforem pro těhotné vojačky Bundeswehru, tak asi ano, a nebezpečný šprýmař pokračuje: "Tato válka je o tom, že se Rusko bojí něčeho mnohem mocnějšího než jakákoli fyzická zbraň na Zemi – demokracie. Pokud mohou mít lidé na Ukrajině demokratická práva, budou po nich brzy toužit i lidé v Rusku.“

Nad těmito výlevy by se dalo kroutit hlavou, pokud si neuvědomíme, že tito lidé jsou zcela odtrženi od reality a mohou nás opravdu zavést do jejich vytoužené války. Doma máme Řehku.

(Otto Černý je signatář Charty 77 a bývalý politický vězeň minulého režimu)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama