ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2024 20:03:00

Ministr kultury chce lépe živit vyvolené

Ministr kultury chce lépe živit vyvolené

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k navýšení dotací do kultury

 Ministr kultury za ODS: "Všem pracujícím jsme zvedli odvody, abychom mohli lépe živit vyvolené. kterým dáme status umělce!"

Toto v podstatě říká Martin Baxa, když v době zvýšení daní a odvodů plánuje rozdat sto milionů korun. Moc dobře víme, že sto milionů korun státní rozpočet nevytrhne. Jenže halíře dělají talíře a tento papalášský přístup se neprojevuje jen zde.

Vláda by měla místo vymýšlení dalšího rozdávání mezi vyvolené každé takové rozdávání začít rušit. Tento arogantní přístup při správě veřejných peněz je pro pravicové Svobodné něčím zcela nepochopitelným. Jedná se o další důvod pro podporu naší myšlenky, že celé Ministerstvo kultury je úřadem na zrušení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama