Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2024 10:21:00

S čím jdeme do voleb?

S čím jdeme do voleb?

Informace na veřejném facebookovém profilu Roberta Šlachty k volbám do Evropského parlamentu

 Přísaha a Motoristé sobě vytvoří společnou koaliční kandidátní listinu. Lídryní za hnutí Přísaha je socioložka a odbornice na migrační a azylovou politiku Nikola Bartůšek. Lídrem za Motoristy sobě je předseda strany Petr Macinka. Společným superlídrem kandidátky je bývalý formulový pilot, mezinárodně uznávaný automobilový expert a politický komentátor Filip Turek.

Programová shoda v klíčových tématech, která je závazná pro všechny kandidáty na společné kandidátní listině, je následující:

- Budu hlasovat PROTI veškerým snahám o narušení práva veta a omezení suverenity České republiky.

- Budu hlasovat PRO a aktivně navrhovat striktní a přísnou ochranu hranic před nelegální migrací. Jakákoli podpora masové migrace či následné pokusy o přerozdělování migrantů mezi evropskými zeměmi jsou NEPŘIJATELNÉ.

- PODPOŘÍM všechny snahy o zrušení zákazu spalovacích motorů a budu PROTI jakýmkoliv novým pokusům tento zákaz prosadit.

- Budu hlasovat a aktivně vystupovat PROTI současné podobě tzv. Zelené dohody pro Evropu (známé jako Green Deal), kterou považuji za ohrožení průmyslu, energetické bezpečnosti a prosperity České republiky i jejích občanů.

- Budu vystupovat PROTI veškerým snahám opustit českou korunu a nahradit ji společnou měnou euro.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama