JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2024 19:05:00

Je to už jen regulérní cirkus

Je to už jen regulérní cirkus

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na administrativní zařazení pomocných profesí do kolonky policistů

 Poté co vláda minulý rok “zachránila” deficit státního rozpočtu účetním trikem, kdy značnou část výdajů přesunula na obce (reálný schodek byl vysoce přes 300 miliard), tak nyní přichází s dalším Potěmkinem. Obrovský exodus policistů bude řešit tím, že administrativně udělá policisty z řidičů a sekretářek!

Na papíře tak počet policistů zůstane stejný, či se možná ještě zvýší, ale ve skutečnosti jich bude výrazně méně, přičemž nejčastěji odcházejí ti nejzkušenější. Už jen čekám, kdy Válek udělá z uklízeček v nemocnicích lékařky a bude v televizi tvrdit, jak se mu podařilo navýšit počet felčarů. Jen tedy nevím, jak to bude vypadat, až vám dotyčná bude operovat třeba žlučník. Něco mi říká, že obratnost práce s hadrem na podlahu na takový zákrok nebude zcela postačovat.

Ten ansámbl klaunů ve Strakovce už opravdu nemá s vládou nic společného. Je to už jen regulérní cirkus.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama