JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2024 10:21:00

Tentokrát to už prostě vyjít musí!

Tentokrát to už prostě vyjít musí!

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na pondělní summit o pomoci Ukrajině

 Z reakcí, které od vás po pondělním pařížském summitu dostávám, nabývám dojmu, že v březnu ten Václavák opravdu zaplníme až po okraj. Během dvou dnů se mi sešly stovky zpráv, že Macronovy špatně skrývané choutky poslat vojáky členských zemí NATO (rozuměj ČR a Polska) na Ukrajinu, v kombinaci s naprosto oddanou poslušností česko-ukrajinského předsedy vlády Petra Fialy, byly poslední kapkou i pro ty, kteří zvažovali, jestli 23. 3. do Prahy přijedou, či nikoliv.

Konečně všem začíná docházet, co je v sázce. Pětidemolice prostě musí co nejdřív pryč, aby konečně dostali prostor ti, kteří se jasně zavážou, že hranice Ukrajiny nepřekročí noha jediného českého vojáka. Už nyní chystáme tiskovku, kde vám ukážeme, že tu jsou lidé, kteří se dokáží v zájmu naší země sjednotit, přestože jsou z různých politických subjektů. Společně vás vyzveme, abyste i vy protentokrát nechali stranou vše, co nás rozděluje, a přišli se postavit za naši zem a za život našich dětí v míru.

Pokud je to ve vašich silách, tak si, prosím, stáhněte letáky z webu ZDE a distribuujte je všude, kde je to jen možné. Nesmírně pomůže i sdílení tohoto příspěvku, mých živých vysílání, jakož i jen přesvědčení kohokoliv z vaší blízkosti, aby jel tentokrát s vámi. Když každý z vás přivede alespoň jednoho dalšího, kdo v září na Václaváku nebyl, tak bude plný až dolů po Můstek. Pokud nám můžete přispět finančně, pak prosím na toto číslo účtu: 895343003/5500 Nesmírně nám tím pomůžete.

Pevně totiž doufám, že tentokrát budeme potřebovat těch peněz dvakrát tolik. Protože jsem slíbil, že pokud zaplníme Václavák, tak velmi záhy pro vás zorganizuji Letnou. A tam už vlády padají. Tentokrát to už prostě vyjít musí! Protože já už dál to jejich zoufalé, bruselsko-washingtonské patolízalství a fanatické podlézání Ukrajině trpět nehodlám. Nechci někde strhávat ukrajinské vlajky, chci dotlačit vládu k demisi a sundat je pak všechny v jeden den najednou.

A co vy? Zůstanete sedět doma a čekat, že to za vás vybojuje někdo jiný, nebo se půjdete postavit za budoucnost naší země bok po boku s námi? Tentokrát záleží na každém jednom z nás! Moc děkuji všem, kdo roznášejí letáky, kdo sdílí naše příspěvky, kdo přemluvil aspoň jednoho člověka ze svého okolí, aby se přidal k nám. Děkuji každému, kdo nám přispěje jakoukoliv částkou. A především děkuji všem, kdo 23. 3. přijdou na Václavák. Věnovat naší zemi jeden den svého života a postavit se za svou Českou republiku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama