Josef Sláma

Místopředseda Trikolory
  • Trikolora
  • Praha 3
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2024 11:51:50

Protikuřácký zákon je zhovadilost, kterou je třeba zrušit.

Protikuřácký zákon je zhovadilost, kterou je třeba zrušit.

Protikuřácký zákon byl prvním zásadním průlomem do svobody podnikání, svobody volby a svobody občanů naší země. Je to zákon především antitržní, extrémně levicový a pro každého svobodomyslně uvažujícího člověka nepřijatelný.

Protikuřácký zákon byl prvním zásadním průlomem do svobody podnikání, svobody volby a svobody občanů naší země. Je to zákon především antitržní, extrémně levicový a pro každého svobodomyslně uvažujícího člověka nepřijatelný.Je namístě ho zrušit, stát nemá právo zasahovat do svobody podnikání.                                                                                                                                                                                                               Restaurace není veřejný prostor, není ani nějakým veřejným statkem, do těchto míst chodíme zcela dobrovolně, na základě zkušeností, cen, nabídky ale dříve i proto že se tam třeba nekouří. On totiž protikuřácký zákon vzal nekuřáckým restauracím, stejně jako kuřáckým, konkurenční výhodu pro jistý segment zákazníků. Proto si dovolím tvrdit že jde o zhovadilost a paskvil, který zaútočil na druh podnikání a způsobuje škodu mnoha podnikatelům. Ptám se zcela otevřeně, je stát  který v tomto smyslu ničí podnikání, obživu lidem přijatelný? ODS slibovala zrušení tohoto hrůzného zákona, zůstalo zas však jen u slibů.                                                                                                                                                                 Protikuřácký zákon nás nechrání jak by se mohlo zdát, v tomto smyslu se opravdu většina lidí ochrání sama, něco podstatného nám však bere, to drahocenné totiž svobodu. Zrušení takového zákona je namístě, stane se symbolem pro návrat svobody a zdravého rozumu. Skoro 60 % občanů si myslí že protikuřácký zákon je nesmysl, já jim dávám za pravdu. Pokud chceme odbourávat regulace a nesmysly, zákaz kouření v restauracích je první na řadě který je třeba úplně zrušit, a je to třeba říkat všem a nahlas.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama