Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2024 9:03:00

Putin dopadne jako Koněv v Praze 6 - prostě padne

Putin dopadne jako Koněv v Praze 6 - prostě padne

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ruskému zatykači stran odstranění sochy maršála Koněva.

 Bu bu bu! Rusko mě prý hledá.

Kvůli odstranění Koněva z Prahy 6 se mnou zahájili „trestní řízení“ a prý mi hrozí vězení. Ehm.

Společně se mnou teda taky třeba estonské premiérce Kaje Kallasové, estonskému ministrovi vnitra nebo lotyšskému exministrovi hospodářství.

Všech 50 lidí na ruském „seznamu“ spojuje to, že se nám nelíbí sochy vrahů v evropských městech – a taky to, že už tu žádné ruské vojáky, maršály a generály nikdy nechceme.

Putin se nás sice snaží naoko vystrašit, ale ve skutečnosti se sám spíš bojí, že dopadne jako Koněv v Praze 6 - prostě padne.

Jo a pardon, že to sem píšu až teď. Jsem na Ukrajině – vezu sem bránícím se Ukrajincům pomoc z Česka. O tom dám ale vědět příště. Proto taky ilustrační fotka. Klidně si u ní řekněte, že připíjím na zdar Ukrajincům v jejich snaze ubránit jejich i naši svobodu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama