JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2024 18:20:00

Naprosté zneuctění našeho vysokého státního vyznamenání

Naprosté zneuctění našeho vysokého státního vyznamenání

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k udělení státního vyznamenání Billu Clintonovi.

 Udělení řádu TGM sexuálnímu deviantovi, jenž opakovaně navštěvoval proslulý ostrov hříchu Jeffreyho Epsteina, a válečnému štváči, jenž neváhal humanitárně bombardovat Srbsko ochuzeným uranem (díky čemuž se tento stát nyní může “chlubit” rekordním počtem osob s nádorovým onemocněním v Evropě), považuji za naprosté zneuctění tohoto našeho vysokého státního vyznamenání.

I když ono vlastně k jeho naprosté degradaci úplně stačí to, že mu jej předává bývalý bolševický rozvědčík a současná washingtonská marioneta Petr Pavel.

Chudák Masaryk se musí obracet v hrobě.

Jsem si totiž jist, že při svých pevných morálních zásadách by totiž oběma těmito bezpáteřními kariéristy hluboce opovrhoval.

Tak jako jimi opovrhuji já.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama