Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2024 19:09:00

Škoda, že se pan Kobza nedal k cirkusu. Klaun by byl lepší než politik

Škoda, že se pan Kobza nedal k cirkusu. Klaun by byl lepší než politik

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům poslance Kobzy k výsledkům voleb v Rusku.

 Škoda, že se pan poslanec Kobza nedal třeba k cirkusu. Klaun by byl lepší než politik, a my bychom se na něj dívali v manéži a ne v televizi. Ale je členem zahraničního výboru a vy tak máte šanci užít si pravidelně hlas ruské propagandy v Česku. Tentokrát na téma „Volby v Rusku“.

Nezávisle na tom, co hlásné trouby Kremlu roznáší, to žádné volby nebyly, bylo to administrativní potvrzení Vladimira Putina ve funkci.

Jedním z výsledků té šaškárny bude mimo jiné to, že bude situace na Ukrajině eskalovat, aby Putin doma v rusku vypadal jako silný vůdce.

A teď bude na nás, jak se k tomu postavíme – buď budeme dál lavírovat, nebo se prostě Putinovi postavíme vším, co máme. Potvrdilo se, že diplomacie v tomhle případě sama nic moc nezmůže a musí jít ruku v ruce s vojenskou připraveností. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama