RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2024 16:14:00

Politik nepochopil, že rozdává nelegální úplatky. Politik z ANO

Politik nepochopil, že rozdává nelegální úplatky. Politik z ANO

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korupční kauze v hnutí ANO.

 ANO, jsou věci, nad kterými zůstává rozum stát

Třeba když vysoce postavený politik ve své práci nepochopí, že rozdává nelegální úplatky, a když to zjistí, argumentuje tím, že jeho děti musejí také jíst. A tento člověk, se zjevně nefungujícím úsudkem, je hnutím ANO jmenován do funkce primátora jednoho z našich největších měst. A ve funkci skončí, až po letech o jeho kauze rozhodne soud…

Jistě, svým konáním sice obíral stát jen nepřímo (tím, že úplatky motivoval lékaře k “určitému” konání), ale snad tím jasně doložil, že určitě není tím pravým, kdo by měl rozhodovat o našich společných miliardách.

I když je třeba říct, že výrok minulého premiéra o tom, že ve své firmě nezaměstnává údajné policisty ke "špiclování", ale k tomu, aby zaměstnanci jeho podniku "nevynášeli ve spodním prádle řízky", je ještě silnější káva.

Zatímco první případ připomíná "turecké hospodářství" (myšleno nikoliv doslovně), ten druhý je již totální byzanc. Mimo jiné ilustrující to, jak pan Babiš pohlíží na lidi, kteří díky svým konexím z dob komunismu a spolupráci s StB nejsou miliardáři jako on.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama