ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2024 23:08:00

Evropská komise hodila práva zvířat přes palubu

Evropská komise hodila práva zvířat přes palubu

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k evropské legislativě o právech zvířat

 V roce 2020 podepsalo 1,4 milionu občanů a občanek petici za konec klecových chovů.  V roce 2021 Evropská komise slíbila vznik legislativy, která ochrání zvířata. V roce 2024 žádnou takovou legislativu nemáme. Evropská komise hodila práva zvířat přes palubu.

„Zvířata si zaslouží důstojný život jako každý jiný. Podporujeme proto žalobu nevládních organizací na Evropskou komisi. Politici musí plnit svoje sliby!” říká Petr Doubravský, dvojka kandidátky Zelených do europarlamentu.

Ve dnech 7. a 8. června 2024 si volíme nový Evropský parlament, který pak bude schvalovat novou Evropskou komisi. Třeba takovou, které na zvířatech skutečně záleží. K tomu ale potřebujeme, aby se do EP dostala nová generace političek a politiků, která bere práva zvířat vážně. Pokud tomu chcete pomoci, můžete nám přispět na kampaň ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama