Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2024 4:33:00

Provozovatelé porušovali nová pravidla stanovená minulým vedením Prahy

Provozovatelé porušovali nová pravidla stanovená minulým vedením Prahy

Jako předseda kontrolního výboru jsem dnes na radě adresoval dosud neřešený problém nezodpovědného přístupu minulé koalice k provozu restauračních předzahrádek.

 Kontroly odhalily, že mnozí provozovatelé dlouhodobě porušovali nová pravidla stanovená minulým vedením Prahy. Někteří vyvázli bez sankce, jiní jsou zatíženi vysokými pokutami.
Současná rada se naštěstí k této absurdní situaci postavila čelem a schválila mé doporučení, aby radní Zábranský tuto problematiku neprodleně projednal na dubnovém zasedání zastupitelstva a zasadil se o systémové řešení, včetně odpuštění likvidačních pokut pro dotčené restauratéry. Po splnění tohoto kroku bude možné v nové metodice provozu restauračních předzahrádek pokračovat ze strany města spravedlivě a transparentně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama