Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2024 21:15:00

Stát vyhodil několik set milionů korun za studie, nic se nerealizovalo

Stát vyhodil několik set milionů korun za studie, nic se nerealizovalo

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zjištěním Národního kontrolního úřadu.

 POTVRZENO Stát podcenil ochranu měkkých cílů. Moje slova dnes potvrdil Národní kontrolní úřad. Prezident NKÚ doslova řekl: „Zjistili jsme, že jsme jako stát zrealizovali různé studie, ale fakticky jsme nezrealizovali nic, žádné posílení měkkých cílů neproběhlo.“

Takže stát tady vyhodil několik SET MILIONŮ (!!!) korun za studie, ale prakticky se vůbec nic nezměnilo. Podle úřadu ministerstvo vnitra nezajistilo dostatečný počet prostředků individuální ochrany občanů, ani nezvládlo vytvořit webové stránky s informacemi, jak se mají občané chovat v krizových situacích.

Rakušane a Vondrášku, skončete! Když vám nestačily moje argumenty, poslechněte alespoň NKÚ. Nezvládli jste to. Nezlepšili jste ochranu měkkých cílů a teď se to snažíte zachránit litím miliard bůhví kam. Pozdě.

Policejní prezident Vondrášek byl už u tří střeleb. Co on konkrétně zlepšil v rámci ochrany měkkých cílů? A pan Rakušan, který o policii vůbec nic neví a vnitru nerozumí si ho přivedl na místo policejního prezidenta. Zaručil se za něj. Proto musí skončit taky. Napište mi, jak to vidíte vy, budu rád.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama