Ing. Martin Kukla

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2024 8:49:04

Důležitá rozhodnutí potichu a za zavřenými dveřmi

Důležitá rozhodnutí potichu a za zavřenými dveřmi

V pelhřimovské nemocnici mění ředitele často a není to tak dlouho, co policejní komando odvedlo ex ředitele jihlavské nemocnice.

V pelhřimovské nemocnici mění ředitele často a není to tak dlouho, co policejní komando odvedlo ex ředitele jihlavské nemocnice. Situace v krajských nemocnicích jsou dokladem toho, jak krajská pětikoalice odmítá svou politickou odpovědnost.Jako zastupitelé se od vedení kraje nedozvídáme žádné informace. A protože je naší povinností se ptát, udělal jsem to. Nakonec jsem se dozvěděl, že dnes už bývalý ředitel jihlavské nemocnice byl odvolán a byl jmenován nový - pěkně v tichosti, za zavřenými dveřmi, bez jakékoli politické odpovědnosti.Zajímavá je situace i v případě jmenování nového ředitele nemocnice v Pelhřimově. Krajská rada rozhodla, že do funkce 3. června nastoupí dosavadní tajemník hejtmana Vítězslava Schreka Radim Hošek. Rada kraje si členy výběrové komise jmenovala v tichosti sama, nikdo z opozice do ní nebyl přizván. A stejně v tichosti byl pan Hošek do funkce jmenován.Přijde vám toto jednání odpovídající předvolebním heslům, která měly? “Postavme kraje na nohy, Probuďme Vysočinu, Šance změnit budoucnost.”?V přímém přenosu teď sledujeme jejich obrovskou chuť vládnout, ale nulovou chuť se politicky zodpovídat. Chlubí se investicemi, které jsme připravili v minulém volebním období, a když dojde na případ korupce a zatýkání, mlčí. A když už jde opravdu do tuhého, vzpomenou si na Andreje Babiše a mají téma. Já ale nejsem Andrej Babiš, ale Martin Kukla z Vysočiny a budu i nadále bojovat za spravedlnost a práva občanů proti tradičním politickým stranám, jejich dohodám i klientelismu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama