ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2012 13:05:43

Prohlášení kandidátky do Senátu Věry Ježkové k odvolání Lessyho

Prohlášení kandidátky do Senátu Věry Ježkové k odvolání Lessyho

"Odvolání Policejního prezidenta Lessyho ve mě vzbuzuje vážné obavy," říká Věra Ježková, kandidátka na senátorku za Sokolovský obvod.

Již několik let varuji před nehospodárným jednáním managementu ČEZ a.s., který chce realizovat stavbu tří elektrárenských bloků v Prunéřově II, ačkoliv mu pro návratnost této investice za 25 miliard chybí zásoby uhlí na 10 – 15 let.

Tento deficit uhlí byl způsoben jeho prokázanou nezákonnou těžbou. Pokud by se záměr ČEZ uskutečnil, vyvolal by dramatické zvýšení cen elektrické energie a tepla. Policie ČR na základě pokynu z Krajského státního zastupitelství v Ústí nad Labem tuto kauzu nyní prošetřuje. Odvolání policejního prezidenta Lessyho ve mne vzbuzuje vážné obavy, že bude snaha tuto kauzu „zamést pod koberec“, neboť směřuje jak do managementu ČEZ, tak i do nejvyšších politických pater.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama