Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2024 6:23:00

Požaduji omluvu předsedkyně sněmovny za lživá a absurdní nařčení

Požaduji omluvu předsedkyně sněmovny za lživá a absurdní nařčení

Předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová se ohrazuje na veřejném facebookovém profilu strany proti lživým tvrzením Markéty Pekarové Adamové, která ji nazvala v médiích chapadlem Kremlu

 Jaké má informační zdroje a jaký přehled o zdejší politické scéně, popletená předsedkyně TOP 09 Pekarová Adamová opakovaně předvedla, když neuměla správě uvést ani moje jméno. Ale nejen to.

Chápu, že kde nic není, je potřeba si aspoň něco vymyslet, takže proruská nálepka všech, kteří mají jiné a často mnohem rozumnější názory než ona, je samozřejmě po ruce. Nicméně stále platí, že nejhorší, co se může politikovi stát, je, že uvěří své vlastní hloupé propagandě. Paní Pekarová Adamová je toho zářným příkladem.

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Česká vláda už jen sprostě lže! Požaduji omluvu od předsedkyně sněmovny za lživá a absurdní nařčení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama