ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2012 13:08:00

Prohlášení KR VV Královehradeckého kraje k odvolání Policejního prezidenta

Prohlášení KR VV Královehradeckého kraje k odvolání Policejního prezidenta

Je to opět vítězství korupčního absolutismu nad demokracií tohoto státu.

Způsob odvolání Policejního prezidenta Ministrem vnitra považuje Krajská rada za další mocenský puč, zasahující tentokrát do práce Policie ČR, která v poslední době začala šetřit kauzy, dotýkající se současných i minulých politiků.


Varuje občany naší republiky před návratem politického systému nejenom do roku 1989, ale i do padesátých let. V těchto dobách byli občané likvidováni morálně, společensky i fyzicky. Činnost Policie ČR, která se pod vedením Plk. Lessyho oprostila od systému práce, nastaveného legislativně i fakticky ministrem Langerem, byla zárukovou spravedlnosti pro každého občana tohoto státu bez rozdílu postavení a funkce.

Vláda Petra Nečase se neštítí používat způsoby likvidace slušných lidí, mezi které většina občanů naší republiky Petra Lessyho počítá, a které jsou v rozporu se zákony této republiky i slušnými mravy.

Je to opět vítězství korupčního absolutismu nad demokracií tohoto státu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama