ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2012 13:10:19

Prohlášení Karlovarského kraje k odstoupení Petra Lessyho

Prohlášení Karlovarského kraje k odstoupení Petra Lessyho

Krajská rada Věcí veřejných Karlovarského kraje vyzývá Poslanecký klub Věcí veřejných, aby využil všechny nástroje a upozornil na porušení základních demokratických principů právního státu, stejně jako na porušení ústavy odvoláním Lessyho.

Krajská rada Věcí veřejných Karlovarského kraje vyzývá Poslanecký klub Věcí veřejných, aby využil všechny nástroje a upozornil na porušení základních demokratických principů právního státu, stejně jako na porušení ústavy odvoláním Policejního prezidenta Petra Lessyho.

Z kroku vlády a způsobu odvolání Policejního prezidenta je zcela evidentní jasný úmysl zbavit Policii ČR nezávislosti, jak tomu bylo před nástupem Petra Lessyho, kdy nebyla otevřena jediná korupční kauza a byl bezostyšně tunelován náš stát a daňoví poplatníci okrádáni.
 
Kauza Davida Ratha a Vlasty Parkanové jsou jasným důkazem toho, co široká veřejnost dávno tušila - peníze z předražených veřejných zakázek putovaly do kapes reprezentatů ve vysokých patrech politiky. To byl a stále je pravý důvod proč byl vyvíjen nátlak na policii a její vyšetřovatele z řad politiků a neochota řešit tyto kauzy.

Soňa Riedlová Puškašová, Předsedkyně Krajsé rady

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama