prof. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D.

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2024 4:47:00

Nás nepodporuje Agrofert ani Rusko, podpořte nás vy

Nás nepodporuje Agrofert ani Rusko, podpořte nás vy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře předvolební kampaně STAN.

 Naším cílem je Evropu tvořit, ne ji bořit. Pomozte nám s tím!

Nepodporuje nás Agrofert ani zahraniční mocnosti jako Rusko. Populisté a extremisté mají mnohonásobně větší zdroje než my. Abychom mohli vést efektivní kampaň, je pro nás vaše podpora skutečně klíčová.

Všem, kdo naše úsilí dostat do Evropského parlamentu lidi, kteří budou aktivně pro Česko pracovat a tvořit, chceme poděkovat formou dárku. Za váš příspěvek vám pošleme evropskou mikinu, některou z limitovaných kšiltovek “Bez cenzury”, anebo klíčenku. Za svou podporu získáte nejen některý z těchto dárků, ale především uznání za pomoc při ochraně pozice Česka v Evropě.

Výroba jedné mikiny nás stojí přibližně tisíc korun, ale pošleme ji každému, kdo nás podpoří alespoň dvojnásobnou částkou. Pro ty nejštědřejší z vás, kteří přispějí sedm tisíc korun a více, máme připravený exkluzivní balíček, ve kterém najdete všechny zmíněné dárky.

Za každou podporu jsme velmi vděčni. Ať už se jedná o finanční příspěvek, povzbudivá slova, nebo i komentář na sociálních sítích. Věřte nám, že vaše podpora má pro nás obrovský význam!

Odkaz, kde nás můžete podpořit, najdete u mě v biu nebo na webových stránkách starameseocesko.eu

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama