ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2024 6:23:00

Doporučení k volbám do Evropského parlamentu

Doporučení k volbám do Evropského parlamentu

Konzervativní strana vyzývá své členy a příznivce, aby v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu volili strany, potažmo kandidáty, jejichž program má nejblíže k politickému programu strany.

 Konzervativní strana vyzývá své členy a příznivce, aby v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu volili strany, potažmo kandidáty, jejichž program má nejblíže k politickému programu, který pro volby do EP předložily Konzervativní strana a Koruna česká, monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska v prosinci loňského roku.

Zejména tedy strany a kandidáty, kteří trvají na tzv. právu veta členských zemí Evropské unie – obecně odmítají centralistické či federalistické tendence EU, jednoznačně podporují Ukrajinu v její obraně a snaze o obnovu územní celistvosti a Stát Izrael v jeho obraně proti terorismu, hodlají usilovat o minimalizaci kulturně nekompatibilní imigrace, prosazovat respekt k výlučné kompetenci členských států EU v morálně-kulturních otázkách (zejména pak těch souvisejících s rodinou), podporovat jadernou energetiku a revidovat tzv. New Green Deal, devastující ekonomiky a průmysl zemí EU.

Za Konzervativní stranu

Jan Kubalčík
předseda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama