Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2012 10:39:13

Ředitel muzea Jindřich Ondruš uveden do funkce

Ředitel muzea Jindřich Ondruš uveden do funkce

První školní den byl zároveň prvním pracovním dnem nového ředitele Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm Jindřicha Ondruše. Ten v dopoledních hodinách rezignoval na své funkce náměstka hejtmana a člena Rady Zlínského kraje a z rukou ...

 Tisková zpráva č. 178/2012
ze dne 3.9. 2012



Ředitel muzea Jindřich Ondruš uveden do funkce


První školní den byl zároveň prvním pracovním dnem nového ředitele Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm Jindřicha Ondruše. Ten v dopoledních hodinách rezignoval na své funkce náměstka hejtmana a člena Rady Zlínského kraje a z rukou náměstkyně ministryně kultury ČR Anny Matouškové převzal jmenovací dekret ředitele muzea.

V jedenáct hodin dopoledne převzal Jindřich Ondruš dekret, kterým byl s platností od 1. září 2012 oficiálně jmenován ředitelem Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm. Slavnostního aktu se kromě náměstkyně ministryně kultury ČR Anny Matouškové a nového ředitele Jindřicha Ondruše zúčastnila také starostka Rožnova Markéta Blinková, odcházející ředitel muzea Vítězslav Koukal, ředitelka odboru ochrany movitého kulturního dědictví, muzeí a galerií Ministerstva kultury ČR Magda Junková, vedoucí odboru kultury a památkové péče krajského úřadu Zlínského kraje Pavel Macura a také stávající náměstci ředitele Valašského muzea. Ke své rezignaci na funkce v krajské radě vydal Jindřich Ondruš prohlášení, které naleznete zde.

Fotografie z oficiálního převzetí funkce ředitele muzea naleznete zde.

Zvuková verze

Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama