ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2012 20:44:26

ODS si v jižních Čechách vystavila pravdivé vysvědčení

ODS si v jižních Čechách vystavila pravdivé vysvědčení

ODS si v jižních Čechách vystavila pravdivé vysvědčení, pětku za kvalitu silnic a dopravní obslužnost a dokonce „rathovskou“ sedmičku za čerpání evropských fondů.

ODS si v jižních Čechách vystavila pravdivé vysvědčení, pětku za kvalitu silnic a dopravní obslužnost a dokonce „rathovskou“ sedmičku za čerpání evropských fondů – takto... viz článek na zpravy.idnes.cz: ODS oficiálně a pravdivě oznámkovala při zahájení krajské volební kampaně svou vlastní práci, kterou odvedla v jižních Čechách.

Pomyslné vysvědčení sice ODS vystavila ČSSD, ale v jižních Čechách spolu tyto dvě strany uzavřely velmi úzkou a vzájemně pohodlnou spolupráci, kterou provází skandály právě kolem ROP Jihozápad a veřejných zakázek a zanedbávání péče o dopravní infrastrukturu. Obě tyto oblasti přitom v jižních Čechách měla na starosti právě ODS – nejprve tehdejší 1. náměstek hejtmana a nynější ministr Martin Kuba, po něm radní Václav Král.

Její jihočeské volební heslo Chce to změnu! proto zní více než pravdivě… 


Pavel Hroch, předseda hnutí Jihočeši 2012


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama