Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2012 12:57:00

O nenávisti a zoufalství Jiřího Paroubka

O nenávisti a zoufalství Jiřího Paroubka

Komentář hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové.

Jiří Paroubek kdysi pomohl vyhrát ČSSD parlamentní volby. Nenašel však spojence pro vládnutí (proč asi?). Protože však ČSSD tehdy megalomanskou volební kampaní katastrofálně zadlužil, volil raději dobrovolný odchod z ČSSD, než aby čekal na svoji nevyhnutelnou politickou popravu.
 
Nyní je Jiří Paroubek v zoufalé situaci a v zoufalství lidé udělají cokoli, jen aby přežili. V tomto případě mám na mysli politické přežití (o finanční přežití není potřeba mít strach, protože J. Paroubek je jedním z nejúspěšnějších spisovatelů v ČR a možná i Evropě). Paroubkovo zoufalství prohlubují předvolební průzkumy, které mu zatím dávají prakticky nulovou šanci uspět a vrátit se do politiky, byť regionální. Rozhodnul se proto přitvrdit, víc urážet politické soupeře, víc lhát lidem, víc manipulovat s fakty. Jeho nejmilejší a nepostradatelná droga – moc – se mu totiž vzdaluje.

 Pane Paroubku, ve své touze po moci nenávistně lžete občanům Ústeckého kraje a všechny pouze urážíte. Měl byste lidem spíše nabídnout reálná a smysluplná řešení pro jejich každodenní problémy, stejně, jako to dělá ČSSD.

 Jana Vaňhová
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama