ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2012 15:03:21

Radek John: Principielní postup protikorupční policie vítám.

Radek John: Principielní postup protikorupční policie vítám.

"Jsem zvědav, jak se k situaci postaví ministr Jaromír Drábek, protože náměstek Vladimír Šiška patřil mezi jeho nejbližší spolupracovníky jak na resortu práce," říká Radek John ve svém prohlášení.

Principielní postup protikorupční policie vítám. Jsem zvědav, jak se k situaci postaví ministr Jaromír Drábek, protože náměstek Vladimír Šiška patřil mezi jeho nejbližší spolupracovníky jak na resortu práce, tak v minulosti ministrovy firmy. Budu velice bedlivě sledovat i to, jak se vláda a vedení policie postaví k šéfovi protikorupční policie panu Tomáši Martincovi. Zda mu poskytne plné zázemí a ochranu nezávislé vyšetřovací práce, či se zachová stejně jako k policejnímu prezidentovi Petru Lessymu a pod absudrní záminkou začne být zpochybňován či kriminalizován. Vnímám současné vyšetřování jako pověstný lakmusový papírek pro nezávislost policie a její práce.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama