Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2012 17:58:06

Felix Slováček podpořil Miloše Zemana

Felix Slováček podpořil Miloše Zemana

Podporu našemu kandidátovi na prezidenta Miloši Zemanovi vyjádřil hudebník, skladatel a dirigent Felix Slováček.

Na setkání se zaměstnanci Preciosy v Kamenickém Šenově zahrál skladbu Sentimental Journey, oblíbenou píseň Miloše Zemana.

Hudební vkus není zdaleka to jediné, co oba spojuje. Felix Slováček se rozhodl veřejně podpořit člověka, který podle jeho názoru bude funkci hlavy státu zastávat s důstojností, znalostí věci a dodá jí i svůj osobitý šarm. „Miloš Zeman směřuje na správné místo. Jeho inteligence, vtip a nadhled je přesně to, co všichni potřebujeme,“ řekl hudebník, který se doposud politicky neangažoval. „Nikdy jsem nebyl v žádné straně,“ podtrhuje Felix Slováček.

Svou podporu hodlá Felix Slováček vyjadřovat veřejně. „Pochopitelně bych mohl Miloše Zemana jenom volit, ale to je málo. Chci lidem říci, že to je člověk, který nás bude důstojně reprezentovat, na kterého se můžeme spolehnout a který je natolik vzdělaný a inteligentní, že v této funkci zcela jistě obstojí,“ řekl Felix Slováček.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama