Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2012 11:25:51

Miloš Zeman strávil pondělí v Jihomoravském kraji

Miloš Zeman strávil pondělí v Jihomoravském kraji

V rámci jeho programu v ZOO Brno - Bystrc proběhla tisková konference s předními kandidáty SPO Zemanovci do krajských voleb v Jihomoravském kraji, v čele s lídrem kandidátky Marianem Keremidským.

 Poté zástupce vedení ZOO Ing. Křivánek slavnostně předal Miloši Zemanovi certifikát u příležitosti adopce dvou rosomáků sibiřských, samce Ivana a samice Nataši. Jihomoravští Zemanovci se tak rozhodli věnovat 10.000 Kč z peněz určených na předvolební kampaň brněnské ZOO, a to právě na chov zmíněných zvířat.

V další části návštěvy Brna se dostalo Miloši Zemanovi ctí kormidlovat speciální vyhlídkovou plavbu po Brněnské přehradě. Spolu s ním se nalodilo na 100 členů, sympatizantů, podnikatelů a představitelů brněnských institucí. Nejvýznamnějším hostem byl zcela jednoznačně známý zpěvák, Jihomoravan Laďa Kerndl.

V závěrečné části programu v jihomoravské metropoli se prezidentský kandidát Miloš Zeman setkal s členy nově založené místní organizace SPOZ Šlapanice u Brna. Předseda této nové místní organizace Aleš Karásek, který je rovněž městským zastupitelem, představil všech deset nových členů.

SPOZ Jihomoravského kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama