ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.10.2012 19:08:51

Radek John: Rozhodl jsem se vrátit také k autorské práci

Radek John: Rozhodl jsem se vrátit také k autorské práci

Předseda strany Věci veřejné Radek John se rozhodl informovat občany této země o dění v politice prostřednictvím autorských textů. Rozhodl se přijmout nabídku vydavatelského domu Empresa Media a podepsal autorskou smlouvu.

 „Vzhledem k tomu, že mafiánskou chobotnici rozkrádající veřejné peníze v této zemi nelze zřejmě porazit pouze politickými prostředky, rozhodl jsem se vrátit také k autorské práci. Hodlám publikovat fakta o rozkrádání v této zemi a informace z české politiky, které má česká veřejnost právo znát. Podepsal jsem autorskou smlouvu s vydavatelstvím Empresa Media, neboť jsem přesvědčen, že v demokratickém státě nesmí být síla, která by politikovi bránila v publikování faktů, které při své práci zjistil. Publikační činnost politiků je zcela běžná, stejně jako je běžné, že poslanci neopouštějí svou profesi, které se v životě věnovali.

Z předchozích zkušeností vím, jak je tato práce náročná, a proto jsem dnes předložil Grémiu VV svůj návrh na svolání volební konference Věcí veřejných na začátek příštího roku s tím, že nebudu po čtvrté kandidovat na pozici předsedy strany.“ uvedl k otázce Radek John.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama