ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2012 11:43:06

Fotografická soutěž Jihomoravského kraje má své vítěze

Fotografická soutěž Jihomoravského kraje má své vítěze

Mikulovský zámek, Svatý kopeček, Nové Mlýny a Pálava, Lednicko-valtický areál, víno a vinice…. to byly nejčastější náměty fotografií zasílaných do fotosoutěže Jihomoravského kraje „Vyfoťte léto na jižní Moravě“.

Tato soutěž byla dne 31. 10. 2012 ukončena a má své vítěze. Ze zaslaných 222 fotografií byly oceněny první čtyři s nejvyšším počtem hlasů, které udělovali návštěvníci webového portálu www.jizni-morava.cz .

Fotografie byly zaměřené na různá témata jako památky, příroda, víno a gastronomie, folklor a řemesla, sport a adrenalin nebo pobyt u vody a plavby lodí. Během prosince tohoto roku budou vybrané fotografie z fotosoutěže k vidění ve foyer Krajského úřadu Jihomoravského kraje v Brně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama