Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2012 11:54:17

Konec evropské civilizace přichází .....

Konec evropské civilizace přichází .....

.... a je přinášen na křídlech nesmyslného multikulturalismu a politické korektnosti, zaváděné blázny, které je směle možno označit za zrádce vlastní kultury a vlastního národa.

Kdy už konečně lidé, kteří mají za úkol pracovat ve prospěch občanů pochopí, že nepříteli se nesmí ustupovat a že i obrana vlastní kultury a tradic patří mezi jejich povinnosti ?

Svět se zbláznil, a nejvíce bohužel ti, kdo mají moc. Jinak není možno si vysvětlit, že poté, co muslimský radikál Fuoad Belkacem v belgické Bruseli prohlásil - cituji: „My, muslimové, nemáme pro vás, nevěřící, a váš životní styl špetku úcty. Naše náboženství je nadřazené vašemu. Pokud se vám to nelíbí, můžete se z Belgie odstěhovat!“ ....nebyl tento jedinec okamžitě zatknut, obžalován a odsouzen z náboženské nesnášenlivosti, k podněcování vzpoury a k vyvolávání nepřátelství, jehož důsledkem má být exodus občanů Belgie z vlastní země. Belgická vláda evidentně nemá situaci s muslimskými přistěhovalci a s celou muslimskou komunitou pod kontrolou, a klidně nechá takového člověka na svobodě, aby dál šířil nenávist ve společnosti. Bylo by zajímavé porovnat, co by se stalo člověku, který by v opačném gardu toto prohlásil v kterékoli islámské zemi jako je Egypt, Libye, Sýrie atd. .... podle mne by se nedožil druhého dne, protože by ho smečka fanatiků podřízla jako kůzle, a úřady by to prohlásily za akt spravedlnosti.

A poslední ukázka evropské, belgické a bruselské zbabělosti opravdu už hraničí se zdravým rozumem: Bruselská radnice kvůli obavám z muslimské komunity letos nebude instalovat na hlavním náměstí tradiční vánoční strom, protože nasvícený křesťanský symbol Vánoc prý mohl muslimskou komunitu urazit.   

...... tedy tohle když jsem četl, vážně jsem získal dojem, že si Belgie, potažmo zjevně celá Evropa, další existenci nezaslouží, když dokáže tímo způsobem pošlapávat vlastní historii, tradice a památku předků, kteří  se o zasloužili o vznik evropských států, o jejich prosperitu, o jejich kulturu.

Pokud toto, co předvádí bruselská radnice, má být Evropa budoucnosti, pak honem pryč z ní přátelé. Nehodlám sledovat, jak se islám zabydluje v Evropě a získává stále větší privilegia. Náboženství, které patří do 14 století, zde nemá co pohledávat. Nehodlám utíkat z Evropy před stejnými fanatiky, jako je Belkacem. Pokud nedokáže nebo nehodlá belgická vláda podobné extrémisty zpacifikovat, je naprosto jasné, že válka s islámem je v Evropě je očekávanou realitou, a doporučuji všem, aby se na tuto variantu připravili.

Protože jak vidíte na příkladu bruselských radních, připodělaní politici vás/nás chránit a bránit nehodlají. A pochybuji, že by většina z vás hodlala v budoucnu nosit na hlavě fezy nebo turbany, a ženy že by toužily po dlouhém plášti a burce.

Občane- BRAŇ SE SÁM, NIKDO TO ZA TEBE NEUDĚLÁ ! A ZBABĚLÍ POLITICI TĚ DOKONCE SPÍŠE PRODAJÍ !

originál článku zde: http://politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/konec-evropske-civilizace-prichazi-/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama