ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.11.2012 19:43:00

Místo přestřelky přes média by měli věc řešit

Místo přestřelky přes média by měli věc řešit

KSČM sdílí názor odborné veřejnosti, podle níž je návrh na R. Vacka jako ministra dopravy naprosto nepřijatelný, zejména z hlediska jeho odborných předpokladů pro řízení resortu.

Nicméně musím konstatovat, že oba aktéři, jak premiér Nečas, tak předsedkyně strany LIDEM K. Peake, by se měli místo přestřelek přes média snažit o to, aby byla funkce ministra dopravy co nejrychleji obsazena odborníkem, který bude urychleně řešit neodkladné problémy v resortu dopravy. Mezi první úkoly patří nejen úplné zprovoznění centrálního registru vozidel, ale také příprava a schválení rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury pro příští rok. Pokud snad i tento problém vyvolá další vládní krizi, pak to jen opět potvrzuje fakt, že celá tato vláda měla dávno podat demisi, protože už evidentně není schopna vůbec nic řešit normální způsobem.  

 Pavel Hojda, poslanec PČR a stínový ministr KSČM pro resort dopravy a průmyslu
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama