Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2012 15:59:01

Muzeum nabídne levnější permanentky

Muzeum nabídne levnější permanentky

Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm nabídne pro rok 2013 zvýhodněné vstupné pro své pravidelné návštěvníky. Nové permanentky pro příští sezonu budou za 350 korun na dvacet evidovaných vstupů.

 

Necelou dvacetikorunu zaplatí návštěvníci Valašského muzea v přírodě za vstup do jednoho z areálu, pokud si pořídí novou permanentku na rok 2013. Vedení muzea si od systému dvaceti vstupů za 350 korun slibuje zvýšení návštěvnosti i opakovanou návštěvu především Rožnovanů.

„Chceme těm návštěvníkům, kteří k nám chodí pravidelně, nabídnou možnost výrazné slevy. Při zakoupení permanentky pro rok 2013 mají v ceně 350 korun dvacet individuálních vstupů do jednoho z areálů. A to samozřejmě nejen v týdnu, ale také o víkendech na programy a pořady, které jsou součástí muzeem organizovaného tzv. Valašského roku. Permanentku ale nelze využít na akce jiných organizací, které u nás také své pořady realizují,“ vysvětlil výhody zlevněných vstupů ředitel muzea Jindřich Ondruš.

„Tento krok muzea velmi vítám, protože umožňuje návrat Rožnovanů do „jejich“ muzea. V krátké době se jedná o druhý vstřícný krok vedení muzea. Tím předchozím bylo umožnění bezplatné návštěvy výstav a galerií. Navíc jsme se s ředitelem Ondrušem dohodli na obousměrném průchodu z areálu Valašské dědiny k Jurkovičově rozhledně, který bude možný už od příští letní sezony,“ doplnila starostka Rožnova Markéta Blinková s tím, že město s muzeem jedná o dalších formách spolupráce. „Jednou z nich je také spolufinancování Mezinárodního folklorního festivalu Rožnovské slavnosti v příštím roce. V jaké výši, to je ještě otázkou schválení rozpočtu města na rok 2013,“ uzavřela starostka Blinková.

Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama