Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2012 16:06:01

Sportovec roku 2012

Sportovec roku 2012

Již popáté bude na začátku příštího roku udělovat město Rožnov pod Radhoštěm ocenění Sportovec roku. Cena je určena nejlepším sportovcům, sportovním kolektivům, trenérům a hendikepovaným sportovcům. Vyhlášena bude také Cena starostky města...

 Již popáté bude na začátku příštího roku udělovat město Rožnov pod Radhoštěm ocenění Sportovec roku. Cena je určena nejlepším sportovcům, sportovním kolektivům, trenérům a hendikepovaným sportovcům. Vyhlášena bude také Cena starostky města. V současné době město přijímá nominace na uvedená ocenění. Sportovní i laická veřejnost má možnost zasílat na MěÚ v Rožnově p. R. návrhy na nejlepší sportovce roku do 15. ledna 2013.

Město Rožnov pod Radhoštěm pravidelně oceňuje nejlepší sportovce, sportovní kolektivy, trenéry i hendikepované sportovce, kteří působí v Rožnově pod Radhoštěm nebo naše město reprezentují v některé ze sportovních disciplín. Na začátku příštího roku budou nejlepší sportovci oceněni již popáté. Sportovní oddíly, rodiče sportovců občané města a další mohou zasílat na Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a cestovního ruchu Městského úřadu Rožnov pod Radhoštěm návrhy na ocenění v jednotlivých kategoriích. Pro příští rok jsou vyhlášeny kategorie INDIVIDUÁLNÍ OCENĚNÍ (mládež do 15 let, dorostenci a junioři do 21 let a senioři), KOLEKTIVY (žákovská družstva, týmy, dorostenecká a juniorská družstva, týmy, seniorská družstva, týmy), HENDIKEPOVANÍ SPORTOVCI a TRENÉŘI (cvičitelé).

Sportovci roku 2012 budou vyhlášeni a oceněni na slavnostním aktu v obřadní síni rožnovské radnice 13. února 2013.

Přesná a podrobná pravidla nominování sportovce roku naleznete zde.

Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama